مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام مهریه بنده 14 سکه تمام بهار ازادی است
الان بنا بر حکم دادگاه همسرسابق بنده موظف هستند ماهیانه یک ربع سکه بهار ازادی طرح جدید به بنده تحویل بدن.
میخواستم بدونم این ربع سکه چون قید شده طرح جدید حتما باید بانکی باشه یا اینکه ایشون میتونن سکه غیر بانکی یا معمولی خریداری کنن و به بنده بدن با توجه به اینکه قیمت ربع سکه غیر بانکی تقریبا نصف قیمت سکه بانکی هست و معلوم نیست چه کسی ضرب میکنه و خالصی طلاش هم مشخص نیست..!!؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر هر انچه در عقد نامه قید شده سکه تمام بهار ازادی مثلا

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عزیزم هرآنچه در عقدنامه قید شده بهارآزادی را فقط بانکی باید بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید طرح جدید باشه.
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند مفاد عقدنامه حائز اهمیت است

امیر پارسا

جناب آقای امیر پارسا :

اولا اگر در سند نکاح سکه تمام قید شده رویه غالب این است که نمیشه سکه رو به نیم یا ربع اقساطی کرد و شما میتونی به این موضوع اعتراض کنید ثانیا سکه فرقی نمیکنه بانکی یا غیر بانکی باشه زوج مختار در تهیه است

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام باید سکه ای که در حکم محکوم شده اند را پرداخت کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چون قید نشده بانکی ، لذا غیر بانکی هم می تواند بگیرد

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

کلیه سکه های تمام، نیم و ربع توسط بانک مرکزی ضرب می‌شه و ملاک هم فقط اینگونه سکه ها هست و سایر سکه‌ها اگر هم توسط غیر از بانک‌مرکزی ضرب بشه غیرقانونی هست و ملاک پرداخت نیست و باید سکه بانکی پرداخت شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر آنچه که در رای دادگاه قید شده باشد بایستی طبق آن و رویه به انجام برسد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

همون که در حکم دادگاه قید شده است و اگر در حکم نیامده ه است � چه عرف می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر آنچه که در سند ازدواج آمده است می‌بایست پرداخت شود