مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شناسنامه

سلام. رفتم پلیس بعلاوه 10 خواستم پاسپورت تمدید کنم برای اربعین میگه شناسنامه لازم هست کپی دارم، الان بخاطر شناسنامه نمی تونم اربعین آقا شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید ؟ آیا ثبت احوال نامه بگیرم میشه یا درخواست شناسنامه بدهم بعد نامه در حال آماده شناسنامه می توانم پاسپورت بگیرم شناسنامه که مفقودی هست جدیده و کوپی از آن را دارم با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با تایید اداره ثبت احوال امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا به اداره ثبت احوال مراجعه و درخواست بدهید
و سپس مستقیما به اداره گذرنامه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال برای پاسپورت یکسری مدارک و مستندات از جمله شناسنامه لازم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه یا پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی به ثبت احوال مراجعه نمایید و درخواست فیش بدهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ميتوان از ثبت احوال تاييديه اطلاعات سجلي گرفت