مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد از طرف کارفرما و مطالبه خسارت

با سلام و احترام

بنده چند وقت پیش یه سایت طراحی کردم و یه مبلغی به عنوان پیش پرداخت از کارفرما دریافت کردم
ولی کارفرما الباقی مبلغ قراردادو نداد و من هم کارشو ادامه ندادم { تو قرارداد ذکر شده که اگه کارفرما طبق قرارداد پولو پرداخت نکنه قرارداد فسخ شده و میبایست کل مبلغ رو به طراح به عنوان خسارت پرداخت کنه }
حالا رفته اتحادیه فناورن رایانه تهران و طرح شکایت کرده و کارشناسای اتحادیه هم اصلا قراردادو ملاک قرار ندادند
و گفتند تا الان چه کاری شده میبایست محاسبه بشه و الباقی به کارفرما پرداخت بشه و اگه رضایت کارفرما جلب نشه، پرونده به تعزیرات فرستاده میشه و بعلت اینکه بنده (حتی به عنوان فری لنسر ) مجوز طراحی سایت نداشتم جریمه سنگینی برام در نظر گرفته میشه
الان من باید ادعای خسارت داشته باشم ولی دقیقا برعکس شده ماجرا
لطفا راهنمائی کنید چیکار باید بکنم
با تشکر

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

شما با در دست داشتن قرارداد و شروط ضم العقد باید مطالبه وجه و خسارات خود را از طریق مراجعه به دادگستری و طرح دعوی حقوقی درخواست کنید