مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تکمیلی همسرم

سلام
شوهر بنده به علت ایست قلبی فوت کرده
بیمه تکمیلی هم داشت و پرداخت می کرد

آیا الان من با بیمه تکمیلی که داشته , حقوق بگیر میشم و شرکت بیمه تا اخر عمرم بهم حقوق میده ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف بیمه تکمیلی خیر
از بیمه اصلی آری یعنی از صندوق مربوطه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق بیمه بازنشستگی واریز کرده باشد می توانید تحت شرایطی مستمری شوهرتان را دریافت کنید
اگر صرفاً بیمه تکمیلی باشد مستمری تعلق نمی گیرد.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر شما را ذی نفع معرفی کرده باشد طبق مفاد قرارداد به شما مرداخت خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بیمه تکمیلی بیمه درمانی می‌باشد در صورت بیمه عمر می‌توانید آن را دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر مطلقا
بیمه تکمیلی ، نوعی بیمه درمان است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بیمه تکمیلی ارتباطی به حقوق ندارد برای درمان است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بیمه هرارگانی بوده ازاونجاحقوق میگیرییدبیمه تکمیلی بیمه درمان بوده وچونکه اول بایدبیمه اصلی باشی تا بتونی بیمه تکمیلی بگیری پس شمامیتونین به استنادبیمه اصلی شوهرتون حقوق ماهیانه بگیریید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بستگی به شرایطی دارد که در زمان انعقاد قرارداد ذکر شده است ولی معمولا اختیار گرفتن یک وجه کلی یا گرفتن حقوق ماهیانه از موارد هر بیمه ای است که بیمه گذار یا افراد معرفی شده از سوی او میتوانند به دلخواه خود موارد را انتخاب کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بیمه تکمیلی ربطی به این موضوع ندارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با بيمه تامين اجتماعي و داشتن شرايط يا سوابق بيمه اي ميتوان اقدام برقراري حقوق نمود و نه با بيمه تكميلي

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بیمه تکمیلی خیر، اما بیمه عمر هم قاعدتاً باید داشته باشند