مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک برای مهریه

سلام وقت بخیر طبق استعلام ثبت همسر من دارای سه ملک میباشد که ملکی که در ان ساکن است قرار مزایده بابت مهریه است و دو ملک دیگر توقیف است اما ایشان تقاضای مستثنیات دین داده و مزایده متوقف شده است من چه اقداماتی باید انجام بدم و چقدر طول می کشد که مزایده دوباره به جریان بیفتد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست مزایده املاک دیگری را بدهید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست کارشناسی جهت خروج از مستثنیات دین در قالب دفاعیه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تکلیف مال مستثنیات دین مشخص شده است درخواست اجرای تشریفات مزایده دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کلیه اموال ایشان را استعلام بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی موضوع و گفتگوی متقابل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید جلوی درخواست ایشون رو بگیرید

وقتی شخصی سه ملک دارد ‌بایست حقوق زوجه را بپردازد راهکار قانونی وجود دارد نگران نباشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نسبت به خروج ملک از مستثنیات دفاع کنید حتما به تملاک دیگرش استناد کنید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

درخواست مزایده سایر املاک را کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه ایشان دارای سه ملک میباشد یکی از آنها که قیمت زیادی نداشته باشد را میتوان به عنوان مستثنیات دین لحاظ و مابقی را میتوان در مزایده به فروش رساند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نسبت به مابقی املاک هم درخواست مزایده دهید.تازمانی که تکلیف مستثنیات بودن یانبودن مشخص شود متوقف میماند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

میتوانید مزایده را نسبت به ملکی که غیر از محل سکونت ایشان است ادامه دهید