مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

سلام
می خواستم بدونم در زیر فاکتور های فروش باید چه مواردی باید ذکر شود تا بتوان از آن به عنوان مدرک معتبر استفاده کرد و سریع تر حساب خود را از مشتری گرفت؟
اگر میشود جمله را کامل برایم بنویسید؟
در ضمن عبارت فاکتور فروش ذکر شود بهتر است یا ذکر نشود؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. دوست عزیز سوال شما تا حدودی مبهم میباشد در هرصورت مواردی را خدمتتون عرض میکنم. اگر شما اجناسی را میفروشید قاعدتا در فاکتور فروش مندرج میفرمایید ذیل فاکتور باید ممضی به امضا و مهر طرفین(خریدار و فروشنده) یا نماینده رسمی انها باشد علاوه بر ان. بطور معمول موارد در دفاتر تجاری شما نیز ثبت میگردد. و در نهایت درصورت عدم پرداخت مشتری,, شما مجبور به طرح دعوی مطالبه وجه به استناد فاکتور های فروش به دادگاه حقوقی میشوید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام.حتما ذیل فاکتور امضای مشتری اخذ شود ومبلغ پرداختی و باقیمانده آن و همچنین نوع کالا با اوصاف قید گردد آن تا بتوان در محاکم به آن استناد کرد.

یک وکیل

ذیل فاکتور فروش از مشتری امضاء بگیرید تا در محکمه قابل استناد باشد.

سپیده عصاریان

سپیده عصاریان:

باسلام خدمت شما دوست گرامی
فاکتور فروش در صورتی معتبر است که طبق ضوابط تعیین شده از سوی اداره دارایی تنظیم شده باشند و البته منظور از اعتبار این است که از سوی قانون یک فاکتور فروش معتبر شناخته میشوند ولی نزد دادگاه تنها ارزش یک اماره را دارند و دلیل قانونی محسوب نمیشوند
النهایه کاری که بهتر است انجام شود ...۱.تنظیم یک فاکتور فروش معتبر از ناحیه اداره دارایی ۲. گرفتن امضا و بالاخص اثر انگشت خریدار ۳. درج عباراتی توسط خریدار با دستخط خود مثلا اینجانب ملزم هستم فلان مبلغ را تا فلان تاریخ پرداخت کنم .۴. دریافت چک به همان مبلغ از خریدار و شماره و مبلغ چک و علت دریافت ان در فاکتور فروش درج شود ...چک مورد نظر اگر توسط فردی معتبر تضمین شود خیلی بهتر است
موارد گفته شده صرفا نظرات اینجانب است در صورت تمایل از نظرات سایر همکاران بهرمند شوید

زهره رستگار

زهره رستگار:

با سلام براي اعتبار فاكتور فروش بايد ارائه دهنده فاكتور ذيل ان را امضا كند و اگه داراي مهر مي باشد مهمور به مهر نيز باشد برخي از مغازه ها فاكتور متعلق به مغازه خود رادارند كه در اين صورت بروي خود همون سربرگ ها ارائه شود بهتر است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام فاکتور فروش اگر ممهور به مهر فروشگاه و همچنین تاریخ و قیمت باشد ی تواند به مثابه مدرک یا اماره ای برای اثبات حق مورد استعمال قرار گیرد. اما در موارد مشابه عموما تنها با وجود فاکتور فروش که امکان شبیه سازی آن بسیار زیاد است نمی تواند مورد استعمال و استناد قرار گیرد.
من حیث المجموع موارد زیر مد نظر قرار گیرد
مبلغ به حروف و به عدد (ریال و معادل تومانی آن)
نام خریدار
نام فروشنده
مهر فروشنده به صورت خوانا و کامل
آدرس و نشانی فروشنده و خریدار به صورت حتمی

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

باسلام واحترام،فاکتوری که به مشتری می دهید ارزشی برای مطالبه وجه ندارد ولی اگر نسیه ویااقساط به مشتری،جنسی می فروشید حتما یاباید درفاکتورقیدشودوذیل فاکتورامضامشتری باشدویا جداگانه ازایشان رسید بکیرید ،لازم به ذکراست که درهردوصورت، دوشاهد زیررسیدویافاکتور را امضا کنند،زیرا سند شما عادی می باشد.توضیحات بیشتر 09127208032