مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور فروش

بنده دامدار هستم حدود 200 میلیون بره به کاروانسرا دار فروختم و ایشان به مدت 25 روز به من فاکتور فروش کامپیوتری دادن که اسم مکان و اسم خریدار در بالای فاکتور قید شده و اسم خریدار و مبلغ فاکتور در زیر آن ولی این فاکتورها فاقد سریال و موارد خاصی که یک فاکتور رسمی باید داشته باشد میباشد.بنده از خریدار دستنوشته و امضا گرفتم برای تسویه وجه حال سوالم اینه اگر در موعد مقرر وجه من پرداخت نشه من باید از لحاظ قانونی چکار کنم؟و بفرمایید بعد از شکایت در صورت پرداخت نشدن وجه به بنده چقدر زمان میبرد تا من به پولم برسم؟
ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس همان فاکتورهای دستی میتوانید شکایت کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

دادخواست مطالبه وجه
زمانش مشخص نیست ولی بیش از 8 ماه زمان میبرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معمولا رسیدگی دادگاه ها زمانبر است و زمان مشخصی ندارد.
اگر فاکتور و امضاء گرفته باشید طبق قرارداد و فاکتور می توانید دادخواست بدهید.