مشاوره حقوقی رایگان - تغيير خواسته خواهان در شورای حل اختلاف

پيمانكاری از اينجانب مبنی بر طلب ١٢ ميليون تومان بدون سند و مدركی و فقط به استناد چند شهود در شورای حل اختلاف طرح دعوا نموده كه شاهدين در شورا حاضر شدن و فقط كار انجام شده
توسط خوانده را تاييد نمودند و در خصوص طلب هيچ اظهار نظری نكرده اند
آيا در اين مرحله خوانده يا شورا بر اساس خواست خوانده ميتواند خواسته اوليه را تغيير و درخواست مابه التفاوت قيمّت را درخواست كنيد با علم به اينكه
قرارداد كتبی بين ما نبوده
و كار را به كارشناسی اعاده دهند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله تا قبل از پایان جلسه اول می توان خواسته را تغییر داد

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر در قالب تغییر خواسته باشد قابل طرح و پذیرش ان نیاز به بررسی توسط شعبه میباشد

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ایشان مطابق ماده 98 قانون ایین دادرسی مدنی می توانند صرفاً کاهش خواسته دهند ، در خصوص تغییر خواسته صرفاً تا پایان جلسه اول حق دارند و پس از آن حقی در این خصوص ندارند.