مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام بانکی

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده 17 سال پیش یعنی سال 1385 شمسی، طی ارائه یک فقره چک بانک کشاورزی به بانک اقتصاد نوین ضامن دوستم جهت اخذ وام با جواز کسب شدم.ولی تا به حال ایشان قسطی پرداخت نکرده است.از طرف بانک نیز چندین بار با من تماس گرفته شد که به ایشان بگویم به بانک برود وتکلیفش را روشن کند ولی او امتنا کرد و نرفت.اکنون معاونت بانک پرونده را به وکیل داده که پیگیری کند.من خواستم بدانم با اینکه من کارگرهستم و هیچگونه اموال ودارایی منقول وغیرمنقولی ندارم ونیز حقوق بگیر هم نیستم در آخر نتیجه چه میشود؟من را راهنمایی کنید،متشکرم.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به عنوان ضامن شما مسئول پرداخت بدهی این شخص می باشید و اینکه اموالی دارید یا خیر در این موضوع تاثیری ندارد و صرفا می توانید دادخواست اعسار بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مالی از شما بدست بیاورند توقیف نی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ، شما در مقابل بانک مسئولیت پرداخت خواهید داشت و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در مقابل بانک مسؤل هستید
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما ضامن هستید و بایستی از عهده تکلیف خود برآیید و در نهایت علیه مدیون اصلی جهت مطالبه وجه اقدام بفرمائید‌.