مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کنار رودخانه ای که رودخانه نیست

سلام و عرض ادب میخواهم باغی بخرم کنار رودخانه ای=ی که قبلا سالهای خیلی پیش مسیر رودخانه بوده ولی به گفته فروشنده مسیر رودخانه الان از جای دیگس و این رودخانه سالهاست که گذر آب نیست و خشک شده الان سوال من اینه آیا با این تفاسیر این رودخانه خشک شده که دیگر مسیر رودخانه نیست به گفته فروشنده ، آیا باز حریم دارد ؟؟از کجاها باید استعلام زمین رو بگیرم ؟؟اصلا به نظر شما بخرم یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله رودخانه حریم دارد شما میتوانید از اداره اب منطقه خودتان موضوع را استعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی موضوع و گفتگوی متقابل است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با کانون کارشناسان رسمی دادگستری تماس بگیرید و تقاضای کارشناسی ملک مربوطه را نمایید . یا تامین دلیل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی زمین دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اب منطقه ای
بنیاد مسکن
دهیاری
جهاد کشاورزی
منابع طبیعی
رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع و مستندات می‌بایست رسیدگی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت آب منطقه ای موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره آب و جهاد کشاورزی اقدام به استعلام کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به اداره متبوع مراجعه کنید و درصورتی که بخواهید مطمئن تر شوید با تامین دلیل کارشناس مربوطه را جهت جانمایی و بازدید به محل زمین مورد نظر ببرید