مشاوره حقوقی رایگان - انشعابات برق اب گاز

باسلام خدمت شما
یک خانه ی قدیمی پدری به من رسیده امامتاسفانه درزمان تقسیم ملک برادرام برای اینکه بامن مشکل داشتن انشعابات رو دادن به خواهرم بااین که خواهرم هم ملک خودش رو گرفته بود الان بعد 5 سال میخوام خونمو بفروشم وهرچی به خواهرم میگم انشعابات رو بهم بفروش به هیچ وجه قبول نمیکنه چون میخواد اینجوری من ومادرمو اذیت کنه میخواستم بدونم من الان باید چیکارکنم ایا میتونم درخواست بدم انشعاباتی که به نام خواهرم هست جمع بشه ومن دوباره درخواست انشعاب بدم یا راه حل بهتری وجود داره لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نباز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست انشعاب جداگانه بده به شرکت مربوطه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات و گفتگو است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جزئیات موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شما می‌توانید جداگانه نسبت به خرید انشعاب اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید