مشاوره حقوقی رایگان - بازی کامپیوتری کودکان

سلام ،چطور میشه از سازنده ی بازی‌های کامپیوتری و اینترنتی شکایت کرد؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی،یا شکایت از طریق پلیس فتا و یاشکایت از طریق مرجع قضایی.

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

سلام اول باید دلیل شکایت مشخص شود و اینکه چه آسیب یا خسارتی متوجه شاکی شده است و سازنده بازی ایران است یا خارج و فروشنده چه کسی بوده و... باید اطلاعات کامل باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفتر خدمات قضایی شکوائیه خود را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بابت وقوع چه جرمی شکایت دارید
آیا اصلاً عمل ایشان از نظر حقوقی جرم هست بزه دیده کیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید شکایت خود را ثبت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مشکلی ندارد
ادله ای دارید اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا مشخص کنید بازی ایرانی یا خارجی چه جرمی مرتکب شده و سایر موارد بعد خدمتتان راهکار ارائه
گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مگر محتوای ان خلاف قوانین کشور باشو و ساخت داخل کشور باشد. از طریق دفاتر خدمات قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چه موردی از سازنده میخواهید شکایت کنید؟

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر خارج از ایران باشد نمی‌توانید و اگر در ایران باشد باید بررسی شود آیا سازه ایشان و عملکرد آن جرم انگاری شده است یا خیر