مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

دختری 21 ساله هستم و دوست پسرم به زور و با فشار و درد زیاد ابتدای .... الان بعد از گذشت حدود 10 ماه گاهی در هنگام خواب درد شدیدی احساس میکنم و شکایت کردم و پیامک دارم ازش که بزور قصد تجاوز داشته آیا با اینکه دخول زیاد نبود و یکبار بوده قابل تشخیص است؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت تجاوز به عنف با اوصاف گفته شده، ره به جایی نمی برد

یک وکیل

اثبات ادعای شمابستگی به دلایل ابرازی شما دارد در اعمال منافی عفت تحقیق توسط خود دادگاه انجام میشود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خودشمابه جرم ارتباط نامشروع تحت تعقیب قرارمیگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه به عنف نی بوده باید بلافاصله اقدام می نمودید تا قابل تشخیص باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با گذشت زمان اکنون خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از طریق پرینت پیام ها مشخص بشه رابطه با رضایت شما بوده در این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی حتما شکایت خود را دنبال کنید تا اخذ نتیجه قطعی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در صورت مراجعه فرد در 72 ساعت اول بعد از تجاوز جنسی با نامه مراجع قضایی به پزشکی قانونی، می‌توان اقدامات لازم برای معاینه و نمونه برداری را به انجام رساند. همچنین اگر فرد قربانی، دختر باشد از علائم ایجاد شده می‌توان تا سه هفته اول، زمان تقریبی تجاوز جنسی را تشخیص داد. از سویی در مراجعه زود هنگام این افراد، می‌توان آثار ایجاد شده بر نواحی مختلف بدن وی را نیز بررسی و اعلام نظرکرد. روش هاي پزشكي قانوني و پيامك ها و دلايل ديگر باعث اثبات موضوع خواهند شد.چون عمل منافی با عفت عمومی است با اقرار طرفین، شهادت شهود و علم پیدا کردن قاضی با توجه به مدارک و مستندات قابل اثبات است، این مدارک می‌تواند شامل تماس‌های طرفین، پیام‌ها و فیلم‌هایی که مبنی بر ایجاد رابطه بوده است، باشد.

اگر ایجاد رابطه بین کسانی که با هم رابطه زوجیت ندارند، از راه شبکه‌های اجتماعی باشد، باز هم با استفاده از راهکارهایی قابل اثبات است ، همه ی مواردی که ذکر شد چنان سندیت دارد که از طرف هیچکدام از طرفین قابل انکار نیست و قاضی با توجه به بدیهی بودن آن‌ها رای را صادر خواهد کرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به متخصص زنان مراجعه فرمایید و اگر ایشان تاکید داشتند که قابل تشخیص است شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

چنانچه مدت زیادی گذشته باشد قابل تشخیص نمیباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
شکایت نمایید و در پزشکی قانونی مشخص خواهد شد