مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

سلام من یک هفته پیش با دوس پسرم رابطه مقعدی داشتم الان یه نفر بزور بهم تجاوز مقعدی کرده اگه ازش شکایت کنم میخام پزشکی قانونی فقط تجاوز تشخیص بده ولی رابطه یه هفته قبلو توی برگه ننویسه چکار کنم؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام آثار تجاوز با رابطه با رضایت فرق میکنه و پزشکی قانونی آثار تجاوز را بررسی خواهد کرد. در این گونه موارد نباید زمان زیادی سپری شود و بلافاصله باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
باتوجه به توضیحات ارائه شده درصورت معاینه مقعد توسط پزشکی قانونی ممکن است تشخیص داده شود که قبلاً نیز رابطه مقعدی داشتید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
در صورت مراجعه فرد در 72 ساعت اول بعد از تجاوز جنسی با نامه مراجع قضایی به پزشکی قانونی، می‌توان اقدامات لازم برای معاینه و نمونه برداری را به انجام رساند. همچنین اگر فرد قربانی، دختر باشد از علائم ایجاد شده می‌توان تا سه هفته اول، زمان تقریبی تجاوز جنسی را تشخیص داد. از سویی در مراجعه زود هنگام این افراد، می‌توان آثار ایجاد شده بر نواحی مختلف بدن وی را نیز بررسی و اعلام نظرکرد. روش هاي پزشكي قانوني و پيامك ها و دلايل ديگر باعث اثبات موضوع خواهند شد.چون عمل منافی با عفت عمومی است با اقرار طرفین، شهادت شهود و علم پیدا کردن قاضی با توجه به مدارک و مستندات قابل اثبات است، این مدارک می‌تواند شامل تماس‌های طرفین، پیام‌ها و فیلم‌هایی که مبنی بر ایجاد رابطه بوده است، باشد.

اگر ایجاد رابطه بین کسانی که با هم رابطه زوجیت ندارند، از راه شبکه‌های اجتماعی باشد، باز هم با استفاده از راهکارهایی قابل اثبات است ، همه ی مواردی که ذکر شد چنان سندیت دارد که از طرف هیچکدام از طرفین قابل انکار نیست و قاضی با توجه به بدیهی بودن آن‌ها رای را صادر خواهد کرد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توبه كنيد
پزشكي قانوني هر چه قانون و علم پزشكي مقدر كرده خواهد نوشت