مشاوره حقوقی رایگان - برخورد موتورسیکلت به خودرو در گردش به راست خودرو

با سلام و وقت بخیر. با خودرو قصد ورود از اصلی به کوچه را در گردش به راست داشتم. راهنما روشن کرده بودم و سرعتم هم کم بود. به محض شروع گردش به راست و قبل از ورود به کوچه پسر موتور سواری با سرعت از سمت راست عبور کرد و پایین درب و گلگیر جلو و آینه دچار خسارت شد. پس از متوقف شدن وسایل نقلیه موتور دو متر جلو تر از خودرو بود و جلو خودرو کمی به سمت راست منحرف شده بود. آیا موتور سوار که سبقت از راست گرفته و به راهنمای من توجه نکرده مقصره یا بنده. ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مقصر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد
و شما میتوانید با ارائه دلیل مستند به نظریه کارشناسی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنظر در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است
و اگر به نظر افسر راهور اعتراض داشتید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید
در صورت اعتراض به هیأت سه نفره ارجاع میشه و سه افسر نظر میدم.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مقصر توسط کارشناسان محترم پلیس راهور مشخص می‌شود

ا نیز می‌توانید در انتها درخواست کارشناس سه نفره را نیز داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

تعیین مقصر با افسر راهنمایی رانندگیست ولی بنظر شما مقصر هستید

یک وکیل

درخصوص تعیین مقصر ومیزان تقصیر در حوادث رانندگی نظر کارشناس راهنمایی ورانندگی برای دادگاه ملاک است

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
مقصر تصادف ، توسط کارشناس تصادفات و یا پلیس راهور قابل تشخیص است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مقصر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس راهنمایی و رانندگی مقصر و میزان تقصیر را تعیین خواهند کرد

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

در این خصوص تامین دلیل انجام دهید ارجاع به کارشناس میشود.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع موتور سوار مقصر میباشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد