مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شاکی

باسلام خسته نباشبد اگر شخصی از ما شکایت کنه و حساب ما مسدود شود و بعد از ریختن پول طرف رضایت نده ایا حساب ما باز میشه یا نه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر
با حصول رای قطعی برائت، رضایت شاکی، واریز مبلغ به حساب دادگستری، حساب رفع انسداد خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
باید مرجع قضایی دستور رفع توقیف را بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله اگر علت شکایت تنها واریز پول باشد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با درخواست از واحد اجرا و انجام مکاتبه با بانک امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید درخواست رفع مسدودی نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مقام قضایی دستور لازم را صادر نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم و پرداخت وجه نیازی به رضایت شاکی نیست
شما می توانید از طریق شعبه که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد مالی با‌شد آری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که شما مبلغ را بپردازید می‌توانید رفع مسدودی حساب را تقاضا کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بعد از تسویه حساب بدهی درخ‌است رفع مسدودی حساب کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعد واریز وجه و پیگیری حضوری حسابتان رفع توقیف میشه

یک وکیل

بله بعد از واریز وجه به حساب دادگاه درخواست رفع مسدودی را از دادگاه مسدود کننده درخواست کنید

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
اگر مبلغ محکومیت واریز شود پرونده مختومه می شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از واحد اجرای احکام درخواست رفع مسدودی نمایید تا به بانک نامه بدهند

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه مبلغ محکومیت به علاوه نیم عشر دولتی واریز گردد نیاز به اخذ رضایت محکوم له نمیباشد

مرضیه اورک پور

مرضیه اورک پور :

دلیل بر پرداخت را به واحد اجرا احکام ارائه دهید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

درخواست رفع مسدودی حساب بدهید تا قاضی دستور بدهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما دقیق طرح نشده است زمانی که پول واریز بشه مشکلی نیست و بعدا میتونید لایحه رفع توقیف حساب را به مرجع قضایی تقدیم کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که موضوع حقوقی باشد حساب شما باز می‌شود ولیکن در صورتی که موضوع کیفری باشد بستگی به نوع اتهام شما دارد نیاز است تا توضیحات دقیق‌تری ارائه بفرمایید