مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام
پدر بزرگم در حدود 55 سال پیش زمین هایی که خریداری کرده است که سندهای شش دانگ آن موجوداست
در حال حاضر عده ای بر روی زمین ها کشاورزی میکنند و عده ای هم خانه ساخته اند
در حال حاضر از چه طریقی می توانیم زمین ها را بدست آوریم یا آنها را به افرادی که تصاحب کرده اند بفروشیم
طبق استعلام از سازمان ثبت هیچ کدام از این زمین ها سندی ندارند مگر جعلی درست کرده باشند
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما اسناد مالکیت داشته باشید امکان اقامه دعوا بر علیه متصرف وجود خواهد داشت
و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا ورثه مشخص گردند و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ورثه می‌توانند طرح دعوی نمایند و با توجه به شرایط تصرف و ساخت و اسناد شما دعوی قابل طرح تشخیص داده خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با هماهنگي وكيل حاذق و مجرب مي توانيد اقدام نماييد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام ، باید وضعیت اسناد برررسی گردد
خلع ید میتوانید مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اقدام به شکایت جعل اسناد کنید و
به تبع آن اثبات مالکیت زمینهای موصوف را در دستور کار خود قرار دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی در این خصوص دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بنده شکایت نتیجه ای نخواهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
مورد ذکرشده بسیار تخصصیست با مشاوره حضوری و یا اعطای وکالت میتوانید به نتیجه برسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکی دال بر مالکیت زمین ها. داشته باشید

یک وکیل

شما میتوانید دادخواست خلع ید ودادخواست ابطال سند صادرشده را علیه متصرف واشخاصی که سند مجعول در اختیار دارن مطرح نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قابل بررسی است.
نخست احراز مالکیت و سپس خلعرید و یاتحت شرایطی تصرف عدوانی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید ابتدا اثبات مالکیت شود و سپس خلع ید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به شما مخاطب سایت دادراه با این مطلب شروع کنیم که پرونده هایی که تماما ملکی یا حتی یک سر آن مرتبط با زمین و املاک و باغات است و کلا اموال غیر منقول میشود به این شکل حل و فصل نمی‌شود که فقط پرسیدن یک سوال کوتاه و مختصر شما را به راه حل نهایی سوق دهد چرا که ابعاد حقوقی به یگدیگر پیوند دارد هرچند شباهت هایی به یکدیگر دارند ولی متفاوت هستند مخصوصا پرونده ملکی را به هیچ وجه نباید مورد غفلت قرار گیرد به همین دلیل اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست ذکر میکنید یا دفاعیات به ضرر افراد دخیل است. با توجه به صحبت هایی که شد بهتر است بررسی مفصلی از اوضاع و احوال پرونده صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه میتواند باشد و آیا این دلایل نیز باید در ارسال دادخواست بارگزاری شود یا خیر و بر چه مواد قانونی استناد شود مهم است چرا که باید بر اساس قوانین موجود و مستند و مستدل باشد و باید خاطر نشان کرد که درصورتی که دادخواست به طور صحیح و درست مطرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و نام دادخواست را بشود روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه اسناد مربوط به زمین‌های کشاورزی به صورت مشاع و به شکل سهم صادر شده‌اند لذا در ابتدا از طریق جهاد کشاورزی اقدام به دریافت سیا بهر محلی نمایید تا مشخص شود که زمین ها در کجا واقع شده است