مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف و قلع و قمع

سلام.مرحوم پدرم زمینی رابه برادرم داده وجای دقیقش رامشخص نکرده برادرم 400متراز بر جاده برداشته ودیوارکشیده وتصرف کرده حالاهیچکس راضی نیست چجوری میشه رفع تصرف کرد وقلع وقمع گرفت.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تحریر ترکه را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید بعد دادخواست به خواسته تحریر ترکه جهت شناسایی اموال اعم از منقول و غیرمنقول بعنوان ماترک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید النهایه دادخواست به خواسته تقسیم ترکه را جهت تعیین سهم‌الارث در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان حیات پدرتان تصرف کرده باشد اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که آن 400 متر کجا بوده اگر مشخص نشده باشد 400 متر مشایی است و می‌توانید سهم خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پدر شما در زمان حیات به برادر شما زمینی منتقل نموده است قابل ابطال و استرداد نیست