مشاوره حقوقی رایگان - سئوال درمورد امضاءکننده پشت چک

باسلام
فردی پشت چکی را که طلبکار بودم دو امضاء کرده و به جای چک خودش به من داده در سررسید چک مزبور برگشت می خورد بعد از مدتی بر علیه صادرکننده چک اقدام می کنم و با توجه به مجهول المکان بودن او حکم می گیرم ولی پیدا کردنش برایم امکان ندارد حال میتوانم بر علیه امضاء کننده پشت چک مجدداً طرح دعوی کنم
لطفاً راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از ابتدا علیه هر دو دادخواست می دادید خیلی بهتر بود. ولیکن حالیه به نظر منعی ندارد. در بالای امضای وی قید کنید ضامن. سپس اقدام کنید