مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

من پشت چک کسی را امضا کردم و چک برگشت خورده
بدون گواهی عدم پرداخت هم میشه از من به عنوان ضامن شکایت کرد چون پشت چکو امضا کردم؟
اگه شکایت بشه من میتونم تقاضای اعسار بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا باشد شکایت شود چون جرم خصوصی است .و سوال دوم بله بستگی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دارند می‌تونه طرح دعوا کنه و اگر مال نداشته باشید می توانید اعسار بزنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله می توانید اعیار دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.وقتی برگشت میخوره یعنی گواهینامه عدم پرداخت صادر شده.2سوال دیگر پاسخ مثبت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما ضامن محسوب میشوید و میتوانید دادخواست اعسار بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعله دارند می‌تونه طرح دعوا کنه و اگر مال نداشته باشید می توانید اعسار بزنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سلام بله. شما ضامن چک هستید و مسئولیت پرداخت در صورچ عدم پرداخت وجه چک را دارید. علی ای حال باد از اینکه دارنده شکایت کرد و گواهی عدم پرداخت گرفت. شما می توانید درخواست اعسار دهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

شما مسئولیت تضامتی با صادر کننده چک دارید .
درخواست اعسار می توانید بدهید

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

سلام. بله شما هم ضامن دین هستید و دارنده چک می تونه به طرفیت شما هم دادخواست مطالبه وجه چک رو تقدیم کنه. بله هر کس که توان پرداخت ندلشته باشه و دارایی هاش کفاف پرداخت دین رو بصورت یکجا نکنه با معرفی اموال خودش به دادگاه و همچنین دو نفر شاهد می تونه دادخواست اعصار از پرداخت محکوم به بده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ضامن ومسئول پرداخت هستید در صورت عدم تمکن مالی اعسار دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله ضامن مسئولیت تضامنی دارد و در این خصوص باید دادخواست اعسار بدهید.