مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

باسلام سال گذشته از پسرعموم 50 میلیون نزول کردیم که یبارم سود ریختیم حسابش که گفت دیگه نریز رو کارتم وام گرفتم ندادم جلو حسابم گرفتن بانک پولو میبره.که توی شش ماه هم 50میلیون هم سودش نقد بهش دادیم سفته هارو ازش گرفتیم ولی دست نوشته رو گفت خانمم خونه نیس نمیدونم کجا گذاشته بزارین برگرده ازخونه پدرش هفته ی دیگ زنگ میزنم بیاین ببرینش حالا از روی دست نوشته رفته شکایت کرده ما پولشو ندادیم حالا ماباید چیکار کنیم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، با معرفی شهود میتوانید اثبات نمایید وجوه به ایشان پرداخت شده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر شاهدانی براین موضوع دارید میتوانید ارایه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام داشتن سفته در ید شما نشان دهنده این است که مبلغ را پرداخت کرده‌اید دفاع نمایید

یک وکیل

شما اسناد واریزی به حساب پسرعموی خود را به دادگاه ارایه دهید وبیان کنید بجز این مبلغ مراوده دیگری با وی ند اشته اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دلایل و مستندات خود را به دادگاه ارائه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد واریز های خود تقاضای کارشناسی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی بیشتر و دقیق تری از اسناد و مدارک شما است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت وجود شاهد می توانید ادعای خود را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما دلیلی برای پرداخت دارید در دفاع از خود ارائه دهید