مشاوره حقوقی رایگان - حریم کوچه طرح هادی روستایی

با سلام
اینجانب قطعه زمین کشاورزی در روستا داشته ام که سال 1385 اقدام به قطعه بندی و فروش آن نموده ام ( با احداث کوچه 8 متری در وسط آن به هزینه خودم) حال سال 1390 طرح هادی روستایی برای آن تصویب شده و بدون اینکه دهیاری، فرمانداری یا بنیاد مسکن به اینجانب اطلاع دهند کوچه مذکور را 10 متری قرار داده اند. بنده نیز بدون آگاهی از طرح هادی مصوب، در سال های 1391 و 1392 یعنی بعد از طرح هادی با همان کوچه 8 متری اقدام به فروش بعضی از قطعات نموده ام. حال خریداران ادعا دارند که بنده 2 متر از کوچه را به آنها فروخته ام. آیا مسولیتی متوجه بنده است؟ در صورت شکایت خریداران دادگاه چگونه رای خواهد داد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام با توجه به اینکه محدوده ساخت و ساز بر اساس طرح هادی مشخص می شود مقدار مذکور مستحق للغیر در آمده و خریداران می توانند نسبت به فسخ قرارداد یا تراضی با شما نسبت به مبلغ قرارداد اقدام نمایند.