مشاوره حقوقی رایگان - خودداری فروشنده از زدن سند رسمی

با سلام، بنده خودرویی خریدم و تمام مبلغ خودرو رو پرداخت نمودم و با وکالت تعویض پلاک فروشنده، تعویض پلاک کرده و برگه سبز ماشین را گرفتم اما برای زدن سند قطعی فروشنده بعد از چند هفته آوردن بهونه حالا میگه که برای امضای سند قطعی باید تمام هزینه سند و دفترخونه رو خودت بدی و حاضر قبول هزینه نمی باشد در صورتیکه اصلا صحبتی از پرداخت هزینه ها از طرف من نشده بوده و در مبایعه نامه هم چیزی ذکر نشده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه وکالت دارید تنظیم سند را انجام دهید.
هزینه دفترخانه بالمناصفه به عهده دو طرف است. چنانچه سهم ایشان را پرداخت کردید با ارائه رسید از دفترخانه علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهید