مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک و تنظیم سند توسط صاحب سند

من چند ماه پیش یک ماشین خریدم بعد طرف به من گفت هیچ مشکلی برا تنظیم سند نداره و من هم تمام پول ماشینو دادم و همه مدارکاش گرفتم درضمن سند و پلاک به نام کسی که من ازش خریدم نیست بعد الان من با صاحب سند تماس میگیرم که بیا سند برام بزن میگه من از کسی که شما خریدین طلب دارم شما پول و بدین تا من سند بزنم براتون الانم ماشین و توقیف کرده موندم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف خودرو و هم زمان الزام به تنظیم سند رسمی خودرو تقدیم نمایید