مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد

با سلام
بنده در سال 94 رای قطعی اداره کار به مبلغ در حدود 5200 میلیون دارم که به مجتمع قضایی شهید صدر ارجاع و اجرائیه صادر شد ولی بدلیل اینکه کارفرما از کشور متواری شده بود و حسابهای بانکی شرکت نیز خالی بود موفق به وصول طلب خود نشدم
حال بعد از گذشت 4 سال متوجه شدم شرکت دوباره مشغول به کار شده (با موضوع فعالیت و آدرس جدید)
آیا بعد از گذشت 4 سال از طلبی که لاوصول مانده و با توجه به اینکه رای وزارت کاری می باشد بنده میتوانم خسارت تاخیر تادیه مطالبه کنم؟ یا در نهایت همان مبلغی که حکم دادند را بعد 4 سال میتوانم مطالبه کنم؟
به شعبه دادگاه مراجعه کردم گفتند رای وزارت کاری تاخیر نداره!

پاسخ ها :

رحیم دلایی میلان

جناب آقای رحیم دلایی میلان :

با سلام و احترام طبق ضوابط قانونی حقوق شما محفوظ میباشد

رحیم دلایی میلان

جناب آقای رحیم دلایی میلان :

با سلام و احترام طبق ضوابط قانونی حقوق شما محفوظ میباشد