مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وجه از کارت مسروقه

با سلام.
ببخشید بنده چند روز پیش یه مشتری اینترنتی داشتم که مقداری کالا از بنده خرید کردند و وجه را از طریق موبایل بانک به حساب من واریز نمودند،
الان متوجه شدم که از کارتی که به حساب من پول واریز کرده مسروقه بوده و صاحب اصلی حساب از بنده در پلیس فتا شکایت کرده و حساب من قفل و موجودی آن را صفر کرده اند (نصف مبلغ پرداختی در حساب موجود بوده)
حالا با این شرایط و اینکه من علم به این مسروقه بودن کارت نداشتم میتوانم شکایت کرده و از ایشان طلب حقوق کنم؟؟
در این صورت حق و رای بنفع من خواهد بود؟؟

پاسخ ها :

كوثر  پورصادق

سرکار خانم كوثر پورصادق :

با سلام. میتونید مدارک موجود مبنی بر سفارش شخص خریدار در صفحه مجازیتون رو مستند قرار داده و تقاضا کنید ک پیگیری و صاحب اکانت رو شناسایی کنند.