مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی صادر شد

من داخل یک دعوا در حال جدا کردن بودن حالا اسمم رفته تو پرونده میگن منم در داخل دعوا بودم و شاهد بردن که داخل درگیری 4نفر چاقو داشتن ولی فقط 2نفر بوده میخواستم بدونم قرار نهایی یعنی چی و چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام.صرفا حضور در درگیری دلیل انتساب اتهام نسبت به شما محسوب نمیشود.منظور از قرار نهایی می تواند صدور قرار منع تعقیب اتهام شما باشد یا صدور قرار کیفرخواست عیله شما.حضوری به شعبه مراجعه کنید تا اطلاع پیدا کنید کدام هیت

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

یعنی تصمیم مقام قضایی در دادسرا