مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دارسی

با سلام،
بنده یک زمین دستارمی در سال 82 خریده بودم که در همان سال هم به فردی فروختم این زمین از زمینهای شمال کشور استان گلستان میباشد که اکثرا پلاکهای زمین‌های شمال به اسم بنیاد علوی ثبت سند است و روستاییان و اهالی ان مناطق بصورت متصرف زمین‌های فوق دار در دست دارند و خرید و فروش میکنن زمین فوق از سال 82 در تحویل خریدار بوده ولی ناگهان در سال 87 بخاطر پایین آمدن قیمتها و افت بازار شاکی دبه کرده و اقدام به شکایت کیفری کرد که رد شد و نیز شکایت حقوقی مبنی بر ابطال‌ مبایعه نامه بخاطر فروش مال غیر طرح کرد که در دادگاه‌ بدوی بخاطر ابلاغ نشدن درست به بنده در جلسات دادگاه نتونستم حاضر شوم و محکوم شدم ولی بنده به رای اعتراض کردم که در دادگاه تجدید نظر با اخذ نامه ای از بنیاد علوی که در آن نامه بنیاد حق تصرف بنده را در آن پلاک زمین مورد معامه تایید کرد و در نهایت قضات رای به نفع بنده صادر و معامله ما را صحیح اعلام کردند. ولی از آنجایی که شاکی بسیار آدم با نفوذی در شهرستان است این رای را در آن زمان شامل اعمال ماده 18 نمود و پرونده به شعبه هم عرض در دادگاه استان فرستاده شد و چون در قرارداد فوق اشاره ای به بنیاد علوی نشده بود و فقط یک قطعه زمین کشاورزی نوشته شده بود لذا شاکی همین مطلب را بهانه کرد و گفت از مالکیت بنیاد علوی در این زمینها بی اطلاع بوده و از بنیاد یک مدعی خیالی ساخت که با پارتی بازی رای به نفع خودش گرفت و بنده را محکوم به فروش مال غیر کردند این رای بسیار بی انصافانه صادر شد و معامله ما را از ابتدا سال 82 باطل اعلام کردند. در صورتی که هفتاد درصد زمینهای استان گلستان به همین صورت در مالکیت بنیاد علوی ثبت شده و بنیاد علوی اصلا شاکی و مدعی این املاک نیست و در جریان کامل خرید و فروش این زمینهاست و فقط برای انتقال سند مبلغی از متصرفین دریافت میکند و سند را به اسم ایشان انتقال میدهد و بنده هم قبول کرده بودم مبلغ و هزینه انتقال سند را پرداخت کنم و زمین فوق را به اسم شاکی انتقال دهیم ولی دادگاه با بی رحمی فقط چون سند به اسم بنیاد بوده بنده را محکوم به فروش مال غیر نموده. زمینی که تمام این سالها تحت تصرف و استفاده شاکی بوده است را شامل جریمه تاخیر تادیه و شاخص بانک کردن و بنده را حدود چهارصد میلیون تومان محکوم کردند. در صورتی که شاکی این زمین را چهل میلیون تومان از من خریده بود و در حال حاضر هم در بهترین شرایط بیشتر از 90 میلیون کسی این زمین را نمیخرد.
سوال من اینجاست آخه برای زمینی که از زمان عقد قرارداد در تصرف شاکی بوده من چرا باید جریمه تاخیر تادیه بدم؟؟!!!!
و سوال بعدی من اینه که وقتی بنیاد شاکی نیست و مشکلی هم بابت انتقال سند ندارد چرا فقط بخاطر اینکه شاکی گفته از مالکیت بنیاد بی اطلاع بوده بنده را محکوم به فروش مال غیر کردند؟
در حال حاضر بنده با تشکیل پرونده در بنیاد در شرف گرفتن نامه ای هستم که بنیاد علوی در آن نامه ذکر میکند که هیچ ادعایی نسبت به قطعه زمین فوق ندارد آیا این مدرک را میتوان جزو مدارک مکتوم دانست و درخواست اعاده دادرسی کنم و رای را بر گردانیم؟
با توجه به این که شاکی یک بار اعمال ماده 18 کرده آیا باز هم بنده میتوانم رای فوق را اعاده دادرسی کنم! ؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما متهم پرونده هستید و برای شما امکان اعاده دادرسی وجود دارد ولیکن انطباق ان با بندهای مورد اعاده دادرسی نیاز به بررسی دارد