مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد قراردادی

باعرض سلام احترامابعرض عالی میرسد
در قرارداد مشارکت مدنی (مضاربه) مالک دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی بااحتساب خسارت دادرسی که دادگاه دعوا را موجه وخوانده رابعنوان عامل باستناد مواد10‘219‘220‘238‘546ازقانون مدنی وماده519ازقانون آیین دادرسی مدنی خوانده رابه انجام تعهدقراردادی وپرداخت مبلغ ازبابتهزینه دادرسی درحق خواهان محکوم کرده وبموجب درخواست اجرای حکم بشماره دادنامه---محکوم علیه ملزم به ایفای تعهد قراردادی(مشارکت مدنی درقالب مضاربه)مورخ---147255تومان ازبابت هزینه دادرسی درحق محکوم له وهزینه اجرادرحق صندوق دولت.
1-ظرف ده روزمفاد آنرابموقع اجرا گذارد(ماده34قانون اجرای احکام2-ترتیبی برای پرداخت محکوم به بدهد3-مالی معرفی کندکه اجراحکم واستیفامحکوم بهازآن میسرباشد4-چنانچه صورت اموال پس از مهلت سی روزارایه...(تبصره1ماده3اجرای محکومیت مالی1394)
سوال.آیامن بجهت تخلف ازانجام ندادن بتعهدات قراردادفسخ قرارداد یاتنفیذوتایید فسخ واستردادسرمایه وخسارت وارده باجلب نظرکارشناس بدهم یااول ازدادگاه درخواست ارجاع به نظر کارشناس برای تعیین قیمت روز سرمایه وضرروزیان واعمال ماده46 قانون اجرای اجرای احکام باتشکرات فراوان ازمحضراستادان گرانقدر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم و سپس به نظر قطعی برسیم