مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

اگه شخصی ملکش از طرف دادگاه توقیف شود حال چه زمین باشد یا چه خانه وشخص مالک با اطلاع از توقیف ملکش اقدام به فروش کند در قانون چه جرمی را مرتکب شده....
توضیح بر اینکه این ملک از چند جا توقیف بوده به خاطر بدهی مالی و داشتن شاکی...
وشخص مالک با اینکه ملکش از پنج شعبه اجرا احکام مدنی مختلف توقیف شده ولی با اطلاع وقطع یقین داشتن نسبت به توقیفات که رو ملکش خورده باز هم اقدام به فروش کرده .
حال جرم شخص مالک چیست و چه دادخواستی باید مطرح بشه
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون اگر ملکی توسط مرجع قضایی توقیف شده باشد و سپس مالک ملک را به دیگری انتقال بدهد انتقال باطل است

و شخص ذینفع باید دادخواست بطلان معامله و ابطال سند رسمی انتقال را به طرفیت انتقال دهنده و انتقال گیرنده اقامه نماید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و