مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید و فروش ملک توقیف شده مشاعی

با سلام و احترام
بنده خانمی هستم که یک واحد آپارتمان را با سهم الارث پدری خودم خریداری کردم و به خاطر مبلغ ناچیزی که کم داشتم برای گرفتن وام مسکن اولی مجبور شدم 3دانگ ملک را به صورت صوری و توافقی زبانی به نام همسرم بزنم تا بعد از اخذ وام به نام من سند زده شود ولی متاسفانه ایشون بعد از گرفتن وام زدن زیر حرف و قولشون و از زدن سند امتناع کردن و به خاطر مشکلاتی که کم و بیش از قبل هم داشتیم و این قضیه دامن زد از هم جدا شدیم الان من 1ساله ازشون جدا شدم و ایشون در ملک نشسته و داره زندگی میکنه من تازه تقاضای خلع ید مشاعی و اجرت الاجاره دادم کارشناس برای اجرت الاجاره اومد و مبلغ کارشناسی زد اما جواب خلع ید نیومده در ضمن من از طرف اداره ثبت از قبل توقیف خونه رو گرفتم سوال من اینه
1)جواب خلع ید چی میشه ؟
2)آیا ملکی که توقیفی داره ایشون میتونن براش گواهی عدم افراز برای فروش و مزایده رو بگیرن ؟چون برای اینکار اقدام کردن
3) ایشون میتونن به خاطر مستثنیات دین ملک رو از حالت توقیف در بیارن ؟
4)من یه بار علیه ایشون شکایت کردم و متاسفانه با هزینه زیادی که به زحمت جور کردم در پرونده باختم وکیلم برام دادخواست ابطال سند و مبایعه زد ولی چون سند رسمی به نام ایشون زده شده بود نتونستن کاری بکنن اگه من با توجه به مدارک و شواهدو مستنداتی و چک هایی که بنام خودم دارم دادخواست مطالبه یا استرداد ثمن معامله رو بکنم موفق میشم یا نه ؟
بسیار سپاسگذارم از پاسخگویی شما من جز خدا هیچ کسی رو ندارم که تو این راه کمکم کنه تا مال خودمو پس بگیرم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام رای به خلع ید مشاعی صادر خواهد شد و مستثنیات درصورتیه که ملک واحد باشه و 3 دانگ جزو مستثنیات نخواهد بود
برای طرح دعوی صحیح و گرفتن نتیجه نیاز به بررسی دقیقتر هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خلع ید صادر میشود ولی سهم همسر شما قابل توقیف نیست چون مستثنیات دین است بابت پس گیری سه دانگ هم شما میتوانید بر اساس وجوه پرداختی اقدام کنید و مبالغ را مسترد کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حصوری یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما حکم به خلع ید صادر خواهد شد ولی اجازه سکونت در خانه به شما هم داده نخواهد شد

و خیر ملکی که توقیف شده باشد امکان انجام مزایده در مورد ملک وجود نخواهد داشت

بله شما باید دادخواست مطالبه ثمن سه دانگ خانه را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خلع ید صادر می گردد
دادخواست مطالبه ثمن به استناد پرداخت وجه مطرح نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام قاعدتا حکم به خلع ید صادر می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با استفاده از وکیل مجرب بلی اما به تنهایی خیر زیرا امر تخصصی است