مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده از اداره کار به دیوان چقدر طول میکشد؟

با سلام و احترام
اینجانب نسبت به رای هیات حل اختلاف اداره کار معترض بوده و به دیوان عدالت اداری شکایت کردم.
دیوان تاریخ 1398/10/1 را وقت نظارت تعیین کرده است. همچنین دیوان طی نامه ای در تاریخ 1398/07/10 از اداره کار پرونده را درخواست کرده است لیکن اکنون که 70 روز از تاریخ فوق میگذزد اداره کار هنوز پرونده و یا جوابیه ای به دیوان ارائه نداده است. اداره کار میگه میفرستیم ولی هنوز نفرستاده اند.
لطفا راهنمایی کنید من اکنون چه کاری باید انجام بدم. میخوام ببینم جوابیه اداره کار چیه تا اگه لازم بود دفاعیه بنویسم.
اگر اداره کار تا تاریخ 1398/10/1 که وقت نظارت میباشد پاسخی به دیوان نداده باشد چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

قطعا کسی که مسول ارسال پرونده هستش وقصورکنه ودستور قضایی رونادیده بگیره انفصال میخوره شما طی لایحه ای به شعبه مربوطه این مورد که پرونده ارسال نشده رو اعلام کنید