مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در طلاق زوجه

با درود فراوان
بنده به همسرم وکالت در طلاق دادم که در متن آن بذل مهریه یا بخشی از آن عنوان شده
همسرم درخواست طلاق کرده است.وضعیت مهریه به چه صورت خواهد بود؟ آیا تمام آن بذل میشه یا بخشی از آن؟ مهریه همسرم 20 سکه میباشد
با سپاس بیکران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد متن مربوطه حائز اهمیت است وگرنه مهریه به قوت خود باقی است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
کاربر گرامی لزوماً تمام آن بذل نمیشود و بستگی به متن وکالتنامه خواهد داشت.