مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند سرقفلی و اجاره

سرقفلی یک باب مغازه از پدربزرگمان به ما ارث رسیده دایی مان مغازه را از زمان فوت پدربزرگ یعنی حدود 40سال تصرف کرده اند.برای احقاق حقوق خود نیاز به سند سرقفلی داریم که دایی مان میگوید گم کرده و چنین سندی نزدش نیست.اگر تحریر ترکه کنم قطعا دایی مان در جلسه حاضر میشود و میگوید سند سرقفلی را گم کرده است، وبدین دلیل تحریر ترکه را بیفایده میپندارم. چگونه میتوانم شکایتی بر مالک یا ارباب مغازه تنظیم کنم و او را الزام به تنظیم سند سرقفلی و اجاره کنم؟ برای احقاق حقوق خود نیاز به سند سرقفلی دارم چون قبلا شکایت کرده ام و شکایتم همون ابتدا بدلیل ضمیمه نکردن سند سرقفلی رد شده است.

سوال دوم اینکه آیا اگر شکایت خلع ید کنم موفق میشوم ؟ چون شنیده ام برای مغازه حکم خلع ید نمیدهند و سخت است.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پاسخ سوال شما نیاز به بررسی جزئیات بیشتری دارد تا بتوان با پاسخ صحیح از اتلاف وقت و هزینه شما جلوگیری کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست تحریر ترکه را مطرح نمایید
و ...