مشاوره حقوقی رایگان - اخذ سند سرقفلی

باعرض سلام و خسته نباشید
اینجانب سال 1380 سرقفلی یک باب مغازه را از صاحب قبلی سرقفلی توسط قولنامه خریدم و از ایشان جهت گرفتن سند سرقفلی ، وکالت بلاعزل گرفتم. به علت تعداد زیاد وراث مالک مغازه و ساکن بودنشان در شهرهای مختلف موفق به تنظیم مبایعه نامه سرقفلی یا سند سرقفلی نشدم ولی هر سه سال اجاره ارباب را پرداخت و قبض دریافت میکنم. متاسفانه صاحب قبلی سرقفلی فوت نموده اند و وکالت بلاعزل من از سندیت افتاده است، حال چگونه میتوانم سند سرقفلی دریافت کنم؟ و آیا با قولنامه میتوانم سرقفلی مغازه را بفروشم؟
با تشکر از راهنماییهایتان

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام با داشتن حصر وراثت و تعهد فروشنده سرقفلی مبنی بر انتقال سند به شما ، میتونید به طرفیت وراث ایشون دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت فرمایید ، بله قولنامه هم سند عادی هست و میتونید به هرکسی که با این شرایط قبول کرد بفروشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با استفاده از حصر وراثت و تعهد نامه میتوان اقدام نمود
بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله مدرک دارید
دا خواست الزام به تنظیم دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان فروش سرقفلی بدون موافقت مالک وجود نخواهد داشت مگر در قرارداد اجاره سرقفلی اجازه انتقال ذکر شده باشد

شما باید دادخواست الزام به تجویز
انتقال منافع به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
جهت توضیحات تکمیلی میتوانید تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم سپس اظهارنظر نهایی و مناسب انجام دهیم