مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریدن

وام ازدواج گرفتم و میخوام ماشین بخرم و بعد کش و قوس باهمسرم به این نتیجه رسیدیم بنام ایشون ولی سند بنام جفتمون و مبایعه نامه هم بنام خودم و مبالغ از کارت شخصی خودم پرداخت می‌شود...یک درصد درصورت مشکل میتونم ماشین از ایشون بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند مشاع باشد امکان خرید و فروش تکی وجود ندارد . تصرف حقوقی تنها در قسمت مشاع ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
شما باید برگ سبز خودرو را به اسم هر دو نفر ثبت نمایید