مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

با سلام برادرم سند ملک پدری را بدون رضایت بقیه وراث نزد خود نگه داشته است و احتمال دارد ملک را بطور غیر قانونی به فروش برساند وراث چه اقدامی می توانند بکنند

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پدر دادخواست استردادسند امانت را بکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالات در امور حقوقی کاربردی ندارد اگر اتفاق افتاد آن زمان باید درخواست ابطال دهید و رسیدگی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اجازه وراث نمی تواند اقدام به تنظیم سند رسمی کند.
شما وراث می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت تنظیم سند به نسبت سهم خود به نام خود اقدام کنید.
اگر اقدام به فروش مال غیر کرد می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید.