مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و خیانت در امانت و ضایع کردن حقوق دیگران

برادم 13سال پیش خانه روستایی پدرم را بدونه اجازه تصرف کرده و الان با در دست داشتن سند مالکیت که ریشه و اصالت نداره ادعای مالکیت میکند. برای بازپس گیری خانه و برگشت ان چه باید کرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به دادگاه يا شوراي حل اختلاف محل شكايت ببريد مطالبه اجرت المثل ١٣ سال البته به ميزان سهم استفاده اش صحيح است اما نسبت به بقيه افراد مسول است ممكن است غصب محسوب بشود