مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو از پارکینگ

سلام خسته نباشید حدود دو هفته پیش تصادف جرحی داشتم که ماشین به پارکینگ منتقل شد. پای مصدوم شکست و پزشکی قانونی قرار دو نوبت بازدید داده که قرار بعدی فروردین 99 میخاستم بدونم تکلیف ماشین من چی میشه؟ حتما باید سند بزارم؟ اگه نداشته باشم چیکار کنم؟ البته بیمه شخص ثالث دارم ولی میگن که به تنهایی قبول نمیکنن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قاسم جاوید راد

جناب آقای قاسم جاوید راد :

با سلام برابر ماده 21 قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل اشخاص ثالث مصوب 31/2/1387: «محاکم قضایی موظفند در حوادث رانندگی منجر به خسارت بدنی، بیمه‌نامه شخص ثالثی را که اصالت آن از سوی شرکت بیمه ذی‌ربط کتبا مورد تایید قرار گرفته است تا میزان مندرج در بیمه‌نامه به عنوان وثیقه قبول نمایند.»