مشاوره حقوقی رایگان - عکس شخصی منو بدون اجازه از اینستاگرامم برداشتن

سلام از پیج اینستاگرامم عکس شخصی من رو برداشتن و گذاشتن تو پیج خودشون،من باید چیکارکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قابل شکایت و پیگیری است
اگر دیلیت اکانت نکرده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع در صورتی که دیلیت اکانت نشده باشد از طریق پلیس فتا قابل پیگیری قضایی خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید