مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه

سلام خسته نباشید. مشاورین گرامی و محترم. من الان در شرف طلاق هستم به خاطر مشکلات عدیده ای که با همسرم دارم . ولی همسرم نفقه بهم میده سرماه ولی الان اگه بخوام مهریه رو به اجرا بزارم حقوق همسرم 25 میلیون تومن هست ولی خونه و چیزی از خودش نداره و پدرومادرش هم هیچ چیزی به نامش نکردن در حالی که خودشون دوتا آپارتمان دارن . مهریه من را در حالی که نفقه را شوهرم جدا میده از حقوقش چطوری قانون براش میبره که پرداخت بکنه؟ و مثلا اگه از حقوقش باشه یک چهارم حقوقش که تقریبا همون نفقه ای میشه که به من میده . اینطوری تقسیم بندی میکنن؟ یا پدر ومادرش را ملزم به پرداخت مهریه عروس میکنن؟ چون اگه از حقوق و درآمد ایشون باشه که 100 سال طول میکشه بخواد مهریه بده . من برام سوال شده

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام فقط زوج متعهد ب پرداخت مهریه میشه نه پدرمادرش ، یک چهارم حقوق بدون در نظر گرفتن بقیه بدهی هاش بعنوان اقساط مهریه اس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و در صورت صدور حکم اعسار زوج ، 1/4 از حقوق زوج توقیف و به زوجه پرداخت خواهد شد

پدر زوج تکلیفی نسبت به پرداخت مهریه نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در پرداخت مهریه که بعنوان یک دین بر ذهن شوهر است پدرشوهر و مادرشوهر هیچ دخیل نیستند و این شوهر است که بایستی از پس پرداخت مهریه برآید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک چهارم حقوق بعلاوه نفقه
ربطی به پدر و مادرش ندارد
به صد سال نمی‌رسه طلاق میده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

نخیر پدر مادر را الزام نمیکنند اگر قاضی اعسار ایشان را بپذیرد قسط بندی میکند