مشاوره حقوقی رایگان - گوشی تقلبی

سلام من چند روز پیش ی گوشی سفارش دادم امروز رسید پولش 9میلیون بود دادم از اینستا گرفتم اما وقتی بسته رو باز کردم اصلا شبیه اون برنامه نبود گفته بود هفت روز مهلت تست اما هر چی بهش گفتم سین زد جواب نداد من باید چیکار کنم لطفا بهترین راهنمایی رو بکنید تا بتونم حداقل پولم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه یا دادگاه شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
از محیط مجازی خرید نکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فورا از طریق اظهارنامه نسبت به فسخ معامله اقدام کنید تا در آینده مدرکی در اختیار داشته باشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین راهنمایی شکایت کنید تا رسیدگی شود دیگه هم از این کارها نکنید