مشاوره حقوقی رایگان - سفته به صاحب کارم

سلام خسته نباشید
بنده تو پخش لوازم یدکی کارم میکردم. به من گفتن یه سفته 200میلیونی بیار.الان اومدم بیرون.اما سفته منو بهم نمیده. چیکار کنم.توروخداراهنماییم کنین.ممنونم.

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام اظهارنامه مبنی بر استرداد تقدیم نمایید ، تذکر در خصوص امانی بودن سفته در اظهارنامه درج شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر روی این موضوع حساس هستید و نگران کرده شما را دادخواست استرداد سفته را تقدیم دادگاه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اظهارنامه به شکل رسمی استرداد لاشه سفته را درخواست کنید و در صورت عدم توجه نسبت به ثبت دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته اقدام کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اظهارنامه بدید و بعد دادخواست استرداد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.