مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

سلام وقت بخیر
بنده در تاریخ 02/06/09 واسه یه تیبا در نمایشگاه 10 تومن بیعانه زدم که تاکید داشت کلیه شاسیا سالمه و فقط کاپوت و گلگیر رنگ هستش روز بعد که رفتم گفتم ماشین ببرم تشخیص رنگ با کلاهبرداری گفتن تا پول رو کامل نریزی ماشین از نمایشگاه بیرون نمیاد و این که خیالت راحت داخل مبایعه نامه هم درج شده که کلیه شاسی ها سالم و کاپوت و گلگیر رنگ پشت مبایعه نامه نوشته ماشین به رویت رسید وطرفین حق هیچ گونه اعتراضی ندارن
روز شنبه که ماشین بردم تشخیص رنگ
4 تا در رنگ و دو گلگیر عقب هم رنگ داشت و شاسی ها هم جوش داشت.
بلافاصله رفتم اتحادیه شکایت کردم به جابی میرسم؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توضیح اینکه قابلیت فسخ دارد یا خیر میره داخل ماهیت حقوقی این موضوع که باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ امری است اثباتی که برخلاف اصل است و نیازمند اثبات البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مبایعه نامه و مدارک مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و خسارت ارش ما به التفاوت قیمت خودرو سالم و معیوب مشخص گردد

و سپس باید اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد بیع به علت خیار عیب و تدلیس برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد باید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بیع خودرو به علت خیار عیب و تدلیس و خسارات را اقامه نمایید

با شرایط خاصی شما میتوانید قرارداد را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت ارش مبیع را مطالبه نمایید
و ...

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهارنامه فسخ معامله به استناد خیار عیب سپس دادخواست تایید فسخ و استرداد ثمن