مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص قرار موقوفی تعقیب دادگاه و عودت پرونده به بازپرسی

سلام
ببخشید پرونده من در مرحله بازپرسی کیفرخواست صادر و قرار جلب به دادرسی صادر و به شعبه کیفری دادگاه ارسال و در دادگاه چند روز پیش قاضی با نقض حکم اولیه و صدور قرار موقوفی تعقیب را صادر کرده ولی پرونده مجددا به شعبه بازپرسی جهت رفع نقص فرستاده شده این موضوع به چه معناست آیا پرونده رای نهایی نخورده و مجددا به دادگاه فرستاده میشود و تعیین وقت میشه یا همان رای قرار موقوفی تعقیب زده میشه، در ضمن در پرونده شعبه کیفری نوشته پرونده مختومه شده است
با تشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

پرونده شما منجر به صدور قرار موقوفی تعقیب گردیده ولیکن چون در مرحله دادگاه صادر شده مطابق مقررات قابل اعتراض میباشد