مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام من برای سرمایه گذاری با کسی از برنامه ... پیدا کردم و طرف برای ضمانت چک رو سفته میدهد و قرارداد محضری آیا برای محکم کاری کفایت میکند و یا خیر سند مالکیت باشه چطور است

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چک وسفته راشما باید بدوید دنبالش
ولی سند ووثیقه ورهن یک مالی توقیف میشود

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام
مسلما ملک بهتر است ولیکن در شرایط خو ونه بصورت مطلق چرا که تنظیم قرارداد یک امر تخصصی است و برای مثال اگر ایشان قولنامه نوشته و ملک به شما منتقل شود و بعد اثبات کند صوری بوده است دیگر ان قولنامه یا مبایعه نامه ارزش ندارد بنابراین بهتر است حضوری مشاوره گرفته ودرصورت لزوم وکیل قرارداد را تنظیم کند