مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساختمانی

سلام و عرض ادب و احترام زمین با کاربری آموزش بعد از 12 سال در طرح حال با رای دیوان عدالت اداری به الزام شهرداری به صدور پروانه ساختمانی از رای دیوان استنکاف می نمایید دادخواست اجرای حکم از دیوان نموده ایم که وقت نظارت برای برج 12 اعلام نموده حال در جواب یک لایحه دفائیه تنظیم نموده است اگر نقشه جامع شهری تنظیم گردد می تواند ناقض رای شود

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

با سلام - درصورتی که رای شعبه دیوان قطعیت یافته باشد قابل اجراست