مشاوره حقوقی رایگان - صدور پروانه ساختمانی

با سلام من ده روز پیش به شهرداری کرمانشاه مراجعه کردم برای دریافت صدور پروانه ساختمان
سوالم اینست آیا برای محاسبات هزینه صدور عوارض پروانه ساختمان مسکونی مبنای محاسبه تعرفه مصوب در دفترچه صدور پروانه سال 1402است یا تلفیقی از سال 1401و سال1402
مسئول درآمد اذعان می‌دارد که توافقات میزان تراکم را بر اساس 1401و عوارض نوسازی صدور پروانه را براساس تعرفه سال1402محاسبه میشود
این در حالی است که بنظرم امسال بحث فروش تراکم و توافق تراکم منتفی شده است لطفاً مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نظر ایشان با توجه به مسولیت به نظر درست است