مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود حقوق تامین اجتماعی را قطع و مستمری بگیر بنیاد ایثارگران شد

من پدرم حداقل بگیر تامین اجتماعی است وماهی سه میلیون حقوق میگیرد واز طرفی هم 7سال ایثارگر بوده آیا میشود حقوق ایثارگری را جایگزین حقوق تامین اجتماعی کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه و به نحو حضوری این موضوع را پیگیری بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید