مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام من یک چک به تاریخ 1400/12/10 دارم که به علت بد حسابی مشتری و رعایت نکردن در پرداخت های خودش تاریخ 1402/06/11 برگشت کردم روی این چک چگونه اقدام قضایی کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از طریق دادگاه محترم مبلغ چک خسارت تاخیر چک هزینه دادرسی چک مطالبه کنید همچنین می‌توانید کار را به وکیل سپرده را نیز مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حالتی که چک از نوع صیادی است دادخواست به خواسته صدور اجرائیه را بر مبنای چک بلامحل را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

چنانچه چک صیادیست درخواست صدور اجراییه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست اجرای چک و مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه و سایر خسارات را اقامه نمایید و

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر چک صیادی است مستقیما دادخواست صدور اجراییه بدهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر چک صیادی است از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست صدور اجراییه به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید